//

Υπηρεσίες Μεταφορών σε όλη την Ευρώπη.

European Bus Services - Υπηρεσίες Μεταφορών.

Υπηρεσίες ενοικίασης λεωφορείων (πούλμαν) στην Ευρώπη, μαζί με οδηγό, για μεταφορικούς σκοπούς. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να  καλύψουν διάφορες περιστάσεις, όπως ομαδικές εκδρομές, εταιρικές εκδηλώσεις, σχολικές εκδρομές, μεταφορές από το αεροδρόμιο και πολλά άλλα. Τα λεωφορεία που διατίθενται προς ενοικίαση ποικίλλουν σε μέγεθος και ανέσεις, με επιλογές που κυμαίνονται από μικρά λεωφορεία έως πούλμαν πλήρους μεγέθους. Πολυτελή πούλμαν με ανέσεις όπως κλιματισμό, τουαλέτες επί του σκάφους και συστήματα ψυχαγωγίας. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω του ιστότοπου της εταιρείας μας ή μέσω του ταξιδιωτικού σας γραφείου. Το κόστος της ενοικίασης θα εξαρτηθεί από παράγοντες όπως ο τύπος του λεωφορείου, η διάρκεια της ενοικίασης και η απόσταση που θα διανυθεί.

Bus Services NPS tours - Bus For Travel
Travel Partners NPS tours - bus services

Είμαστε ο τέλειος ταξιδιωτικός σας συνεργάτης.

Ένας τέλειος ταξιδιωτικός συνεργάτης είναι κάποιος που μοιράζεται την αίσθηση της περιπέτειας και του ενθουσιασμού σας για εξερεύνηση και με τον οποίο νιώθετε άνετα και ασφαλείς. Εμείς στην NPS tours είμαστε αξιόπιστοι, υπεύθυνοι και έμπιστοι. Είμαστε ικανοί να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές καταστάσεις και κουλτούρες. Είμαστε ανοιχτόμυαλοι και σεβόμαστε τους ανθρώπους και τα μέρη που επισκέπτονται και μοιραζόμαστε τους ταξιδιωτικούς σας στόχους και τις προτεραιότητές σας.

Έχουμε καλές δεξιότητες επικοινωνίας και μπορείτε να περάσετε καλά όταν είστε μαζί μας, είτε εξερευνάτε μια νέα πόλη είτε απλώς απολαμβάνετε ένα γεύμα μαζί μας. Είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε κάθε δύσκολη κατάσταση, να χειριστούμε διαφωνίες με ωριμότητα και σεβασμό. Δεν πέφτουμε έξω στους προϋπολογισμούς μας και είμαστε οικονομικά σταθεροί.

Μαζί μας μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις και να νιώσετε ασφάλεια για τη συνολική ταξιδιωτική σας εμπειρία.

 

Η τέλεια περιήγηση μιας πόλης - Bus Services & mini vans

Μια τέλεια περιήγηση σε μία πόλη στην Ευρώπη θα μπορούσε να περιλαμβάνει εμβληματικά ορόσημα και αξιοθέατα της πόλης, παρέχοντας παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψουμε κρυμμένα πετράδια και λιγότερο γνωστές τοποθεσίες.

Η ξενάγηση θα μπορούσε να  πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο και παθιασμένο ξεναγό που μπορεί να προσφέρει το ταξιδιωτικό σας γραφείο.

Η ξενάγηση μπορεί να ξεκινήσει από μια κεντρική τοποθεσία και να καλύψει όλα τα αξιοθέατα της πόλης, όπως διάσημα μουσεία, ιστορικά κτίρια και γραφικές πλατείες.

Η περιήγηση θα μπορούσε επίσης να καλύψει γοητευτικές γειτονιές και ιστορικές συνοικίες, δίνοντας στους ταξιδιώτες γεύση από τον τοπικό πολιτισμό και την καθημερινή ζωή.

Η ξενάγηση μπορεί επίσης να δώσει χρόνο για ψώνια, φαγητό και επίσκεψη σε τοπικές αγορές ή καταστήματα.

Επίσης μπορούμε να δώσουμε λίγο χρόνο για δωρεάν εξερεύνηση  που είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της υπηρεσίας μας, δίνοντάς την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να περιπλανηθούν μόνοι τους  στην πόλη ή να επισκεφτούν τυχόν επιπλέον αξιοθέατα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν και δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. 

Συνολικά, η τέλεια περιήγηση μιας πόλης στην Ευρώπη θα πρέπει να προσφέρει μια καθηλωτική και ολοκληρωμένη εμπειρία της πόλης, που θα αφήσει στους ταξιδιώτες σας μια γεύση της ιστορίας, του πολιτισμού και της γοητείας της και θα τους δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις.

City Tour with NPS tours
Corporate Transportation by NPS tours

Εταιρικές Μεταφορές - Bus services & all Vehicles.

Οι υπηρεσίες μεταφοράς που παρέχουμε για εταιρικούς σκοπούς περιλαμβάνουν τη μεταφορά εργαζομένων, πελατών και επιχειρηματικών συνεργατών προς και από τις συναντήσεις σας, τις εκδηλώσεις σας και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με την επιχείρησή σας.

Ορισμένα βασικά στοιχεία των υπηρεσιών μας περιλαμβάνουν:

 • Αξιοπιστία: Είμαστε συνεπείς και αξιόπιστοι. Οι εργαζόμενοι ή οι συνεργάτες σας φτάνουν στον προορισμό τους έγκαιρα και χωρίς καθυστερήσεις.
 • Ασφάλεια: Τα οχήματά μας είναι καλά συντηρημένα και ασφαλή για τη μεταφορά, και οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι για να παρέχουν ένα ασφαλές ταξίδι.
 • Άνεση: Τα οχήματα μας είναι άνετα και εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό και θύρες φόρτισης συσκευών.
 • Επαγγελματισμός: Είμαστε επαγγελματίες με επίσημη εμφάνιση, καθαρά και καλοσυντηρημένα οχήματα και ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό.
 • Ευελιξία: Είμαστε ευέλικτοι και δεχόμαστε αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα σε περίπτωση ανάγκης.
 • Οικονομικοί: Έχουμε ανταγωνιστικές τιμές και σχέση ποιότητας/τιμής.
 • Απόρρητο: Είμαστε έμπιστοι και μπορούμε να παρέχουμε ένα ιδιωτικό περιβάλλον για τους επιβάτες όπου μπορούν να έχουν μια εμπιστευτική συνάντηση ή να καλέσουν εάν χρειάζεται.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μια ποικιλία οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων σεντάν, SUV, μίνι βαν και λεωφορείων, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης και τον αριθμό των επιβατών. 

Μεταφορές Αθλητών - Bus Services.

Ασφαλή και αποτελεσματική μετακίνηση παικτών, προπονητών, προσωπικού και εξοπλισμού προς και από παιχνίδια, προπονήσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Αξιοπιστία: Είμαστε συνεπείς και αξιόπιστοι. Η ομάδα σας θα φτάνει στους αγώνες και τις προπονήσεις σας εγκαίρως.
 • Ασφάλεια: Τα οχήματα μας είναι καλά συντηρημένα και ασφαλή για το ταξίδι, και οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι για να παρέχουν ένα ασφαλές ταξίδι.
 • Άνεση: Τα οχήματα μας είναι άνετα και εξοπλισμένα με  άνετα καθίσματα, κλιματισμό και θύρες φόρτισης συσκευών.
 • Επαγγελματισμός: Είμαστε επαγγελματίες με επίσημη εμφάνιση, καθαρά και καλοσυντηρημένα οχήματα και ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό.
 • Χώρος και αποθήκευση: Τα οχήματά μας έχουν αρκετό χώρο για να φιλοξενήσουν την ομάδα, τον εξοπλισμό και άλλα υλικά που μπορεί να χρειαστούν για το παιχνίδι ή την προπόνηση.
 • Ευελιξία: Είμαστε ευέλικτοι και δεχόμαστε αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα σε περίπτωση ανάγκης.
 • Οικονομικοί: Έχουμε ανταγωνιστικές τιμές και σχέση ποιότητας/τιμής.
 • Προηγμένες κρατήσεις: Κάνετε τις κρατήσεις σας πολύ νωρίτερα για να κατοχυρώσετε τη μεταφορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

 

 

sports team travel with NPS tours
Wedding Cars by NPS tours

Είμαστε και στον Γάμο σας - Bus Services & All Vehicles.

Υπηρεσίες μεταφοράς επισκεπτών γάμου ή νεόνυμφων από και προς τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση. 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Πολυτέλεια: Τα οχήματα μας είναι πολυτελή, καθαρά και καλά συντηρημένα, με άνετα καθίσματα, κλιματισμό και άλλες ανέσεις, όπως ψυχαγωγία και αναψυκτικά επί του οχήματος.
 • Επαγγελματισμός: Είμαστε επαγγελματίες με επίσημα ενδύματα, καλοσυντηρημένα οχήματα και ευγενικό και καταρτισμένο προσωπικό.
 • Χρόνος: Μπορούμε να συντονίσουμε και να προγραμματίσουμε τις ώρες παραλαβής και αποβίβασης για τους καλεσμένους και το νεόνυμφο ζευγάρι, για να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα φτάσουν στην ώρα τους για την τελετή και τη δεξίωση.
 • Ασφάλεια: Τα οχήματά μας είναι καλά συντηρημένα και ασφαλή. Οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι για να παρέχουν ένα ασφαλές ταξίδι.
 • Ευελιξία: Είμαστε ευέλικτοι και δεχόμαστε αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα και τη δρομολόγηση όπως απαιτείται, π.χ. αλλαγές στο δρομολόγιο του γάμου και απροσδόκητες καθυστερήσεις.
 • Προηγμένες κρατήσεις: Κάνετε τις κρατήσεις σας πολύ νωρίτερα για να κατοχυρώσετε τη μεταφορά σας. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις κρατήσεις σας ανά πάσα στιγμή και χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
 • Ποικιλία οχημάτων: Διαφορετικοί τύποι οχημάτων όπως λιμουζίνες, πολυτελή σεντάν, βαν και λεωφορεία, ανάλογα με το μέγεθος του γαμήλιου πάρτι και τις ανάγκες των νεόνυμφων.
 • Στολισμός: Υπηρεσία διακόσμησης του αυτοκινήτου με λουλούδια, κορδέλες κ.λπ.
 • Συντονισμός με τον διοργανωτή γάμου: Είμαστε συνεργάσιμοι και μπορούμε συντονιστούμε με τον διοργανωτή σας, εκ των προτέρων, για να εξασφαλίσουμε ένα ομαλό σχέδιο μεταφοράς για την ημέρα του γάμου.

 

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματάνε μόνο την ημέρα του γάμου.

Περιλαμβάνουν και μεταφορά για άλλες εκδηλώσεις, όπως bachelor/bachelorette party, νυφικό, ακόμη και μήνα του μέλιτος. Είμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Ημερήσιες Εκδρομές - Bus Services & Special Tracks.

Ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά μιας ομάδας ανθρώπων προς και από φυσικές περιοχές όπως πάρκα, δάση, βουνά και άλλες περιοχές άγριας φύσης. 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Αξιοπιστία: Είμαστε συνεπείς και αξιόπιστοι. Η ομάδα σας, μπορεί να φτάσει στον προορισμό της έγκαιρα και χωρίς καθυστερήσεις.
 • Ασφάλεια: Τα οχήματά μας είναι καλά συντηρημένα και ασφαλή για ταξίδια και οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι για να παρέχουν ένα ασφαλές ταξίδι, ειδικά όταν ταξιδεύουν σε ανώμαλο έδαφος.
 • Άνεση: Τα οχήματά μας είναι άνετα και εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό και θύρες φόρτισης συσκευών.
 • Εξαιρετικές δυνατότητες: Τα οχήματά μας είναι ικανά να χειρίζονται εδάφη εκτός δρόμου, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε απομακρυσμένες περιοχές.
 • Ποικιλία οχημάτων: Διαφορετικοί τύποι οχημάτων όπως 4×4, βαν, μίνι λεωφορεία κ.λπ. είναι διαθέσιμα, ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας και τις ανάγκες των επιβατών.
 • Συντονισμός με τουριστικούς πράκτορες: Συνεργαζόματε με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες πολύ εκ των προτέρων για να διασφαλίσουμε ότι τα σχέδια μεταφοράς ευθυγραμμίζονται με το δρομολόγιο της εκδρομής και τις ανάγκες του ταξιδιώτη.
 • Ενημερωμένοι οδηγοί: Οι οδηγοί μας ενημερώνονται κατάλληλα για τον προορισμό της εκδρομής, και είναι δυνατό να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα μέρη που πρόκειται να επισκεφτούν και να βοηθούν να κάνουν την εμπειρία ευχάριστη.

Μπορούμε να καλύψουμε μία ποικιλία δραστηριοτήτων που βασίζονται στη φύση, όπως πεζοπορία, κάμπινγκ, παρατήρηση άγριας ζωής, σκι και πολλά άλλα. 

One Day tour by NPS tours
Private transportation by NPS tours

Ιδιωτικές Μεταφορές - All Vehicles

Aποτελεσματική μεταφορά ατόμων ή μικρών ομάδων ατόμων με ιδιόκτητα και ελεγχόμενα οχήματα.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 • Αξιοπιστία: Είμαστε συνεπείς και αξιόπιστοι, και φτάνετε στον προορισμό σας έγκαιρα και χωρίς καθυστερήσεις.
 • Ασφάλεια: Τα οχήματά μας είναι καλά συντηρημένα και ασφαλή και οι οδηγοί μας είναι έμπειροι και εκπαιδευμένοι για να παρέχουν ένα ασφαλές ταξίδι.
 • Άνεση: Τα οχήματά μας είναι άνετα και εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό και θύρες φόρτισης συσκευών.
 • Ευελιξία: Είμαστε ευέλικτοι και δεχόμαστε αλλαγές στα χρονοδιαγράμματα και τη δρομολόγηση όπου απαιτείται.
 • Εξατομικευμένη υπηρεσία: Η υπηρεσία είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις του ατόμου ή της ομάδας, όπως προτιμώμενες τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης, επιθυμητό δρομολόγιο ταξιδιού και άλλα ειδικά αιτήματα.
 • Ποικιλία οχημάτων: Διαφορετικοί τύποι οχημάτων όπως σεντάν, SUV και λιμουζίνες είναι διαθέσιμα ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου ή της ομάδας.

Μεταφορές αεροδρομίου, εταιρική μεταφορά, μεταφορά ειδικών προσώπων και πολλά άλλα.

Request a drive