//

Ενοικίαση οχημάτων υψηλών προδιαγραφών με οδηγό. Μαζί μας θα έχετε μια άνετη, κομψή και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Πολυτελή οχήματα, όπως λιμουζίνες, βαν, ιδιωτικά αυτοκίνητα και λεωφορεία έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν 24 ώρες 365 ημέρες.

Εξοπλισμένα με ανέσεις υψηλής τεχνολογίας, δερμάτινα καθίσματα, συστήματα ήχου υψηλής ποιότητας, Wi-Fi και θύρες φόρτισης.

Εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους, ειδικές περιστάσεις, ξεναγήσεις, μεταφορές από το αεροδρόμιο και ιδιωτικές περιηγήσεις.

Μπορούμε και προσαρμοζόμαστε σε συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις του πελάτη, όπως η παροχή ενός συγκεκριμένου οχήματος, μιας συγκεκριμένης διαδρομής ή ενός συγκεκριμένου επιπέδου εξυπηρέτησης.

NPS tours buses - Ενοικίαση Οχημάτων

Ενοικίαση Οχημάτων: Πούλμαν / Coaches

Υπερσύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα πούλμαν που προσφέρουν μια άνετη και κομψή ταξιδιωτική εμπειρία. Διαθέτουν ευρύχωρα, ανακλινόμενα καθίσματα με άφθονο χώρο για τα πόδια και προσκέφαλα, καθώς και μεγάλα παράθυρα για πανοραμική θέα. Τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από δέρμα, βελούδο ή άλλα υλικά υψηλής ποιότητας και έχουν άφθονο χώρο για κίνηση.

Εξαιρετική επιλογή για ομαδικά ταξίδια, όπως εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους, ιδιωτικές εκδρομές ή αθλητικές εκδηλώσεις. Κατάλληλο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

NPS tours buses - Ενοικίαση Οχημάτων

Ενοικίαση Οχημάτων: Van - Mini Bus.

Μίνι λεωφορείο, που φιλοξενεί μια μικρότερη ομάδα επιβατών, μεταξύ 9 και 25 ατόμων.

Προσφέρει το ίδιο επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης με τα λεωφορεία μας παραπάνω.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ομαδικά ταξίδια, όπως εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους, ιδιωτικές εκδρομές ή μεταφορές από το αεροδρόμιο. Είναι κατάλληλο για ταξίδια μικρότερης απόστασης, σχεδιασμένο να προσφέρει μια άνετη και πολυτελή εμπειρία.

Λόγω του μικρότερου μεγέθους του, είναι πιο εύκολο να πλοηγηθεί στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και μπορεί να παρκάρει σε μικρότερους χώρους.

Ενοικίαση Οχημάτων: 4x4 / SUVs.

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για Ελλάδα.

Πολυτελή 4×4 ή SUV (Sport Utility Vehicle), οχήματα υψηλής τεχνολογίας που προσφέρουν τη δυνατότητα μίας εμπειρίας εκτός δρόμου. 

Εξοπλισμένα με ισχυρό κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης που παρέχει περισσότερη πρόσφυση και σταθερότητα σε διαφορετικά εδάφη.

Μία εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν την πολυτέλεια και την άνεση ενός οχήματος υψηλής τεχνολογίας, αλλά χρειάζονται επίσης την ικανότητα να αντιμετωπίσουν ανώμαλο έδαφος και περιπέτειες εκτός δρόμου. 

Κατάλληλο επίσης για περιπέτειες μίας ημέρας.

NPS tours buses - Ενοικίαση Οχημάτων

Ενοικίαση Οχημάτων: Limo / Ιδιωτικές Μεταφορές.

Υπηρεσία ΜΟΝΟ για Ελλάδα.

Iδιωτική μεταφορά με υπερσύγχρονο, τετράπορτο αυτοκίνητο.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε στις ανάγκες σας τη μάρκα του αυτοκινήτου που θα σας μεταφέρει. Μάρκες όπως η Mercedes-Benz, η BMW ή η Audi προσφέρουν μια άνετη, κομψή και αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει  έναν ειδικό οδηγό που είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένος και παρέχει υπηρεσίες VIP.

Ο οδηγός είναι υπεύθυνος για την πλοήγηση, τη στάθμευση και την αντιμετώπιση της κυκλοφορίας, επιτρέποντας σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή.

Υπηρεσία κατάλληλη για διάφορες περιστάσεις, όπως εταιρικές εκδηλώσεις, γάμους, μεταφορές από το αεροδρόμιο και ιδιωτικές περιηγήσεις.

NPS tours

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προσαρμόσουμε τις υπηρεσίες μας στις δικές σας ανάγκες. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη. Απλά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και μία σύντομη περιγραφή της υπηρεσίας που χρειάζεστε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.